Home Contact Sitemap
Deel deze pagina:

Betrouwbaarheid van vaccinatie programma's

Terug
25-01-2016
Dr. J. Wilyman heeft in haar proefschrift voor veel ophef gezord in de medische wereld. Haar onderzoek gaat in op de inhoud, effectiviteit, controles en samenwerkingsverbanden op het gebied van het vaccineren.

Zij heeft in haar proefschrift aangetoond dat de WHO (World Health Organisation) op grote schaal met de farmaceutische industrie samenwerkt waarbij te weinig controle plaatsvindt op de effectiviteit en risico’s van vaccinatieprogramma’s. Ook haalt zij het baarmoederhalskanker-vaccin aan waarbij een verkeerd risico op HPV infecties werd weergegeven om een markt voor deze vaccinaties te creeren. Ten aanzien van de varkensgriep-pandemie werd aangetoond dat een WHO comite dat banden heeft met de farmacie zich concentreerde op winstoptimalisatie bij deze pandemie.

Dr. J. Wilyman gepromoveerd aan de Universiteit van Wollongong wordt nu vanuit de medische wereld van alle kanten onder vuur genomen. Verschillende medici en farmaceuten eisen nu het herbeoordelen van haar proefschrift. De Universiteit heeft laten weten op deze eisen niet in te gaan en haar onderzoek als waardevol te beschouwen.

Leidenfysiotherapie

Wetenschap

Medicijnen

Nieuwsblog

Onderzoek naar hardloopblessures Leiden Marathon

25-04-2017
Op zaterdag 20 mei en zondag 21 mei organiseert de Leiden Marathon het jaarlijkse hardloopevenement. De Vereniging...
Lees verder

Workshop voor BeestenBende bij Corpus Mentis

10-04-2017
De BeestenBende is een speciale club voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 11 jaar die helpen bij het...
Lees verder

Don Postel van Corpus Mentis maandag bij Galileo

19-11-2016
Bij Galileo op RTL5 is komende maandag collega Don Postel van Corpus Mentis uit Leiden te zien. Over het ...
Lees verder

Recept van fysiotherapeuten tegen hoge bloeddruk

27-10-2016
Hypertensie (HTN) is onlangs vastgesteld als de sterkste risicofactor voor ziekten. De directe en indirecte kosten die...
Lees verder

Verklaring Eccentric Loading bij achillespeesklachten

06-09-2016
Achillespeesklachten klachten kunnen door sportactiviteiten maar ook door activiteiten in het dagelijks leven ontstaan....
Lees verder